Ciaobnb logo
paraqet

Zgjidhja e zgjuar për të menaxhuar mikpritjen me një buzëqeshje

thumb_up Më shumë pushtet në duart tuaja

Menaxhoni pronën tuaj, shisni dhomat tuaja në mënyrën më të mirë, lidhuni direkt me të ftuarit tuaj dhe mbani gjithçka të sinkronizuar dhe nën kontroll
(PMS, Menaxheri i Kanalit, Engine Rezervimi, Përpunimi i Pagesave, Menaxhimi i të Ardhurave).

cloud_done Thjeshtoni menaxhimin tuaj

Software në Cloud, e përdorin atë kudo, asnjë server i shtrenjtë, i sigurt dhe gjithmonë i përditësuar, Helpdesk gjithmonë i disponueshëm.

tag_faces Punoni në mënyrë inteligjente dhe fitoni më shumë

Ju jeni një person, jo një robot. Kushtoni më shumë kohë të ftuarve tuaj; u ofroj atyre një eksperiencë të paharrueshme.