Ciaomanager logo Ciaomanager Albermonaco Hotel

Albermonaco Hotel

Prezantime

Albermonaco is a hotel in Trento just a stone's throw from the historic center, with swimming pool, wellness and private underground parking directly below the hotel. The Bondone ski slopes with sleigh rides and snowshoes trips are twenty minutes away. Park your car for free in our basement garage. With a five minutes walk you are in the historic center. We are an ideal hotel for your business appointments and for visiting the city. The Hotel has 56 rooms and is specialized in hosting organized groups for a holiday in Trento. The hotel is the starting point for trips, excursions and cultural visits to the city. Close to the center but located in a very quiet area offers facilities for meetings and relaxation. To spend moments of relaxation during your visit to Trento we provide our small but welcoming Wellness Center Salus, a quiet and relaxing place to forget the stress. All-inclusive Bed & Breakfast offers a full high-value package (bed and breakfast, parking, pool access, jacuzzi, sauna, wellness).

Shërbimet dhe objektet

local_parking Parkimi në dispozicionParkim falas
wifi Wi-Fi është në dispozicionPa pagesë Wi-Fi
local_cafe Mëngjesi në dispozicion
restaurant Restorant.
directions_bike  biçikletë miqësore
child_friendly Për familjet
smoking_rooms Dhoma e duhanit
smoke_free Dhoma pa duhan
pets Pets pranuar
room_service Pritja 24/7
pool Pishine
spa Në llixha
beach_access Plazh i rezervuar
hot_tub saunë
fitness_center Palestër
golf_course Objektet sportive
local_florist kopsht
rounded_corner Terrace
weekend sallë pritjeje përbashkët
child_friendly Zona e jashtme për fëmijët
child_care Zona e brendshme e fëmijëve

Direct booking - Best price guaranteed

Check-in
Check-in
check-out
check-out
Të rritur
Fëmijë

Shto: 
Fut kodin e ftesës

Akomodimet

Book more accommodations Book only one accommodation
How to book more accommodations
- Insert check-in and check-out dates
- Select how many accommodations you want to book, for each type
- For each accommodation, select how many guests will be accommodated
- When you have finished, click the button to continue

Ne po ngarkojmë dhoma nga serveri

Nëse prisni më shumë se disa sekonda, provoni përsëri pas pak minuta
Më Shumë Informacion
Ju lutemi zgjidhni datat dhe mysafirët për të marrë një kuotë dhe rezervoni këtë dhomë
Rezervë Accommodations to book: 

Available offers

Strehim Të rritur Fëmijë Mosha e fëmijëve Çmimi

Shënime dhe udhëzimet