Ciaomanager logo Ciaomanager Eleganti Dimore

Eleganti Dimore

Prezantime

B&B Brescia city centre, apartments for short periods in Brescia: these are the solutions we offer to sleep in Brescia. You will find different facilities that can be organized in customized formulas and typologies. B&B Brescia city centre: In a facility, you will find accommodation and breakfast. Equipped apartments in order to have the autonomy to make breakfast with packaged products. Apartments for short periods in Brescia: Facilities including utilities, primary services, condo fees, bed linen and towels, garbage fee. Sleeping in the city centre of Brescia: different solutions, which can be adapted to your needs to sleep and stay in Brescia. Housing solutions to live in the city centre of Brescia. Check the most suitable solutions for your needs to sleep in Brescia. Our business offers itself as an alternative to whom needs to stay in Brescia with a B&B formula or, also, for short periods going from two days until one year. All the comforts and the privacy of a real home, for your business and pleasure trips.

Shërbimet dhe objektet

local_parking Parkimi në dispozicionParkim falas
wifi Wi-Fi është në dispozicionPa pagesë Wi-Fi
local_cafe Mëngjesi në dispozicion
restaurant Restorant.
directions_bike  biçikletë miqësore
child_friendly Për familjet
smoking_rooms Dhoma e duhanit
smoke_free Dhoma pa duhan
pets Pets pranuar
room_service Pritja 24/7
pool Pishine
spa Në llixha
beach_access Plazh i rezervuar
hot_tub saunë
fitness_center Palestër
golf_course Objektet sportive
local_florist kopsht
rounded_corner Terrace
weekend sallë pritjeje përbashkët
child_friendly Zona e jashtme për fëmijët
child_care Zona e brendshme e fëmijëve

Direct booking - Best price guaranteed

Check-in
Check-in
check-out
check-out
Të rritur
Fëmijë

Shto: 
Fut kodin e ftesës

Akomodimet

Book more accommodations Book only one accommodation
How to book more accommodations
- Insert check-in and check-out dates
- Select how many accommodations you want to book, for each type
- For each accommodation, select how many guests will be accommodated
- When you have finished, click the button to continue

Ne po ngarkojmë dhoma nga serveri

Nëse prisni më shumë se disa sekonda, provoni përsëri pas pak minuta
Më Shumë Informacion
Ju lutemi zgjidhni datat dhe mysafirët për të marrë një kuotë dhe rezervoni këtë dhomë
Rezervë Accommodations to book: 

Available offers

Strehim Të rritur Fëmijë Mosha e fëmijëve Çmimi

Shënime dhe udhëzimet


Kush amministron Eleganti Dimore

Owners

Good morning to you, My name is Francesca and I run the Eleganti dimore facility. I love my work and I like that our guests can stay with us feeling at home, whether they are on holiday or travelling on business.