Ciaomanager logo Ciaomanager Hotel Belvedere

Hotel Belvedere

Prezantime

Dall'hotel Belvedere e dalla famiglia Rasom un BENVENUTO di cuore! Qui da noi troverete ad accogliervi una casa confortevole dove potrete scoprire i benefici di una vacanza nel pieno relax ed in armonia con se stessi e con lo spettacolare territorio delle Dolomiti della Val di Fassa, Patrimonio dell'UNESCO. La nostra terra ricca di storia e di bellezze naturali vi trasporterà in un affascinante mondo da scoprire giorno dopo giorno che renderà la vostra vacanza qui da noi meravigliosa ed indimenticabile per i vostri occhi ma anche per la vostra anima... Qui da noi la natura si è sbizzarrita concedendoci doni di straordinaria bellezza.

Shërbimet dhe objektet

local_parking Parkimi në dispozicionParkim falas
wifi Wi-Fi është në dispozicionPa pagesë Wi-Fi
local_cafe Mëngjesi në dispozicion
restaurant Restorant.
directions_bike  biçikletë miqësore
child_friendly Për familjet
smoking_rooms Dhoma e duhanit
smoke_free Dhoma pa duhan
pets Pets pranuar
room_service Pritja 24/7
pool Pishine
spa Në llixha
beach_access Plazh i rezervuar
hot_tub saunë
fitness_center Palestër
golf_course Objektet sportive
local_florist kopsht
rounded_corner Terrace
weekend sallë pritjeje përbashkët
child_friendly Zona e jashtme për fëmijët
child_care Zona e brendshme e fëmijëve

Direct booking - Best price guaranteed

Check-in
Check-in
check-out
check-out
Të rritur
Fëmijë

Shto: 
Fut kodin e ftesës

Akomodimet

Book more accommodations Book only one accommodation
How to book more accommodations
- Insert check-in and check-out dates
- Select how many accommodations you want to book, for each type
- For each accommodation, select how many guests will be accommodated
- When you have finished, click the button to continue

Ne po ngarkojmë dhoma nga serveri

Nëse prisni më shumë se disa sekonda, provoni përsëri pas pak minuta
Më Shumë Informacion
Ju lutemi zgjidhni datat dhe mysafirët për të marrë një kuotë dhe rezervoni këtë dhomë
Rezervë Accommodations to book: 

Available offers

Strehim Të rritur Fëmijë Mosha e fëmijëve Çmimi

Shënime dhe udhëzimet