i 7 Archi

Prezantime

Kjo pjesë e qendrës historike të Ostunit daton në një kohë shumë të lashtë, midis 1300 (kur Porta San Demetrio u hap) dhe 1500, siç dëshmohet nga kulla të stilit Aragonese. Via Bixio Continelli është emri zyrtar i rrugës, por pleqtë e quajnë atë rrugë të 7 harqe. Numërimi i tyre, ata janë me të vërtetë 7, dhe të gjithë të ndryshëm nga njëri-tjetri, në formë, ndërtim dhe lloj. Është një nder për ne që të bëjmë që të jetosh një natë në mesin e rrugicave të heshtura të qytetit të vjetër të Ostunit, mureve të tij të lyera me gëlqere, geraniumeve të ndritshme dhe një mijë pikëpamjeve misterioze! Në këtë frymë ne jemi përpjekur të ruajmë stilin dhe thelbin e shtëpive të Pulias, pa shumë luks dhe luks. Vetëm ju dhe historia.

Shërbimet dhe objektet

local_parking Parkimi në dispozicionParkim falas
wifi Wi-Fi është në dispozicionPa pagesë Wi-Fi
local_cafe Mëngjesi në dispozicion
restaurant Restorant.
directions_bike  biçikletë miqësore
child_friendly Për familjet
smoking_rooms Dhoma e duhanit
smoke_free Dhoma pa duhan
pets Pets pranuar
room_service Pritja 24/7
pool Pishine
spa Në llixha
beach_access Plazh i rezervuar
hot_tub saunë
fitness_center Palestër
golf_course Objektet sportive
local_florist kopsht
rounded_corner Terrace
weekend sallë pritjeje përbashkët
child_friendly Zona e jashtme për fëmijët
child_care Zona e brendshme e fëmijëve

Direct booking - Best price guaranteed

Check-in
Check-in
check-out
check-out
Të rritur
Fëmijë

Shto: 
Fut kodin e ftesës

Akomodimet

Book more accommodations Book only one accommodation
How to book more accommodations
- Insert check-in and check-out dates
- Select how many accommodations you want to book, for each type
- For each accommodation, select how many guests will be accommodated
- When you have finished, click the button Rezervë at the bottom

Ne po ngarkojmë dhoma nga serveri

Nëse prisni më shumë se disa sekonda, provoni përsëri pas pak minuta
Më Shumë Informacion
Ju lutemi zgjidhni datat dhe mysafirët për të marrë një kuotë dhe rezervoni këtë dhomë
Rezervë Accommodations to book: 

Available offers

Strehim Të rritur Fëmijë Mosha e fëmijëve Çmimi

Shënime dhe udhëzimet