Ciaomanager logo Ciaomanager Drymades Inn Resort Dhermi

Drymades Inn Resort Dhermi

Prezantime

Resorti ynë ndodhet në të djathë të plazhit me gura të Dhërmiut. Drymades Inn ka një pishinë të jashtme dhe ofron ajër të kondicionuar në shtëpizat e drunjta. Resorti ka një bar me tarracë, një bar në plazh që ofron kokteile të freskëta si dhe restorant të cilat ofrojnë pamje panoramike nga deti.

Direct booking - Best price guaranteed

Check-in
Check-in
check-out
check-out
Të rritur
Fëmijë

Shto: 
Fut kodin e ftesës

Akomodimet

Book more accommodations Book only one accommodation
How to book more accommodations
- Insert check-in and check-out dates
- Select how many accommodations you want to book, for each type
- For each accommodation, select how many guests will be accommodated
- When you have finished, click the button Rezervë at the bottom

Ne po ngarkojmë dhoma nga serveri

Nëse prisni më shumë se disa sekonda, provoni përsëri pas pak minuta
Më Shumë Informacion
Ju lutemi zgjidhni datat dhe mysafirët për të marrë një kuotë dhe rezervoni këtë dhomë
Rezervë Accommodations to book: 

Available offers

StrehimTë rriturFëmijëMosha e fëmijëveÇmimi