Ciaomanager logo Ciaomanager Villa al Vento

Villa al Vento

Prezantime

Welcome to Torbole sul Garda Since 1985 the family Miorelli welcomes you in Villa al Vento in Torbole sul Garda, a destination for those who love outdoor sports. The hotel was recently renovated and has a bar area for our guests and is now in energy class "A". Recommended for those who love peace and relaxation as well as outdoor sports. Family Miorelli

Direct booking - Best price guaranteed

Check-in
Check-in
check-out
check-out
Të rritur
Fëmijë

Shto: 
Fut kodin e ftesës

Akomodimet

Book more accommodations Book only one accommodation
How to book more accommodations
- Insert check-in and check-out dates
- Select how many accommodations you want to book, for each type
- For each accommodation, select how many guests will be accommodated
- When you have finished, click the button Rezervë at the bottom

Ne po ngarkojmë dhoma nga serveri

Nëse prisni më shumë se disa sekonda, provoni përsëri pas pak minuta
Më Shumë Informacion
Ju lutemi zgjidhni datat dhe mysafirët për të marrë një kuotë dhe rezervoni këtë dhomë
Rezervë Accommodations to book: 

Available offers

StrehimTë rriturFëmijëMosha e fëmijëveÇmimi