Ciaomanager logo Ciaomanager B&B Villa Fiorita

B&B Villa Fiorita

Prezantime

We are a few steps from the historic center of Siena, in a liberty villa built between 1912 and 1916 where the elegance and originality of an old mansion meets traditional Sienese hospitality. We offer comfortable rooms, all featuring private bathroom and television. The accommodations are located on the first and second floor of the villa while the owners live on the ground floor. The villa is just 15 minutes from the famous Piazza del Campo di Siena. We have a lovely Italian garden immersed in flowers, where to rest between artisan tables in chestnut wood; the ideal place to relax, returning from the enchanting atmosphere of Siena. Upon his arrival at Villa Fiorita in Siena, the guest will receive the "keys of the house" so that he is free to organize his or her holiday without any time limits, in total independence. Parking is available nearby.

Shërbimet dhe objektet

local_parking Parkimi në dispozicionParkim falas
wifi Wi-Fi është në dispozicionPa pagesë Wi-Fi
local_cafe Mëngjesi në dispozicion
restaurant Restorant.
directions_bike  biçikletë miqësore
child_friendly Për familjet
smoking_rooms Dhoma e duhanit
smoke_free Dhoma pa duhan
pets Pets pranuar
room_service Pritja 24/7
pool Pishine
spa Në llixha
beach_access Plazh i rezervuar
hot_tub saunë
fitness_center Palestër
golf_course Objektet sportive
local_florist kopsht
rounded_corner Terrace
weekend sallë pritjeje përbashkët
child_friendly Zona e jashtme për fëmijët
child_care Zona e brendshme e fëmijëve

Direct booking - Best price guaranteed

Check-in
Check-in
check-out
check-out
Të rritur
Fëmijë

Shto: 
Fut kodin e ftesës

Akomodimet

Book more accommodations Book only one accommodation
How to book more accommodations
- Insert check-in and check-out dates
- Select how many accommodations you want to book, for each type
- For each accommodation, select how many guests will be accommodated
- When you have finished, click the button to continue

Ne po ngarkojmë dhoma nga serveri

Nëse prisni më shumë se disa sekonda, provoni përsëri pas pak minuta
Më Shumë Informacion
Ju lutemi zgjidhni datat dhe mysafirët për të marrë një kuotë dhe rezervoni këtë dhomë
Rezervë Accommodations to book: 

Available offers

Strehim Të rritur Fëmijë Mosha e fëmijëve Çmimi

Shënime dhe udhëzimet