Ciaomanager logo Ciaomanager Hotel Altea Suites

Hotel Altea Suites

Prezantime

Altea Suites Hotel Residence është një strukturë akomodimi në Pomezia, një qytet që shtrihet në jug të Romës, me një pamje të Kështjellave Romake dhe Detit Tirren në të dy anët, në kufi për një pjesë të madhe me pasurinë presidenciale të Castel Porziano. Falë afërsisë me bregdetin, ai përfaqëson një destinacion si për kohën e lirë dhe pushimet, ashtu edhe për punën për qendrën e lulëzuar industriale në qytet. Hoteli me 4 yje ju mirëpret në suita të rehatshme me aneks kuzhine dhe ballkon, të pajisur me të gjitha aksesorët thelbësorë për një qëndrim me cilësi të shkëlqyeshme. Oferta plotësohet nga një mëngjes i pasur i përgatitur me produkte të freskëta, një pastrim i përpiktë ditor i dhomave dhe ndihma e stafit të pritjes, madje edhe në gjuhë të huaj. Akomodimi është i pajisur me një parking të madh privat, një qendër të brendshme fitnesi me palestër dhe sauna finlandeze dhe një dhomë takimesh. Hoteli, i arritshëm lehtësisht nga aeroportet Fiumicino dhe Ciampino, është zgjidhja ideale për profesionistët që udhëtojnë për punë si dhe për familjet me fëmijë.

Direct booking - Best price guaranteed

Check-in
Check-in
check-out
check-out
Të rritur
Fëmijë

Shto: 
Fut kodin e ftesës

Akomodimet

Book more accommodations Book only one accommodation
How to book more accommodations
- Insert check-in and check-out dates
- Select how many accommodations you want to book, for each type
- For each accommodation, select how many guests will be accommodated
- When you have finished, click the button Rezervë at the bottom

Ne po ngarkojmë dhoma nga serveri

Nëse prisni më shumë se disa sekonda, provoni përsëri pas pak minuta
Më Shumë Informacion
Ju lutemi zgjidhni datat dhe mysafirët për të marrë një kuotë dhe rezervoni këtë dhomë
Rezervë Accommodations to book: 

Available offers

StrehimTë rriturFëmijëMosha e fëmijëveÇmimi