Ciaomanager logo Ciaomanager Country House Torre della Botonta

Country House Torre della Botonta

Prezantime

"Torre della Botonta" was born in 2010 with the aim of upgrading the ancient buildings of Castel San Giovanni and reviving them through the new hotel reception model of the "Albergo Diffuso" (diffused hotel). The small fortified village of Castel San Giovanni is located in the center of Umbria, the reception is in the Watch Tower, the rooms and guest houses are spread within the walls and offer all the hotel services: reception, assistance, catering, spaces and common services together with the life experience of a medieval hamlet. Guests become villagers for a few days, they come in touch with the history and lifestyle of the place. The tower is run by the cycling champion Fortunato Baliani, who will advise you on the most demanding routes in the surrounding hills. Cyclists are obviously welcome and professionally assisted.

Shërbimet dhe objektet

local_parking Parkimi në dispozicionParkim falas
wifi Wi-Fi është në dispozicionPa pagesë Wi-Fi
local_cafe Mëngjesi në dispozicion
restaurant Restorant.
directions_bike  biçikletë miqësore
child_friendly Për familjet
smoking_rooms Dhoma e duhanit
smoke_free Dhoma pa duhan
pets Pets pranuar
room_service Pritja 24/7
pool Pishine
spa Në llixha
beach_access Plazh i rezervuar
hot_tub saunë
fitness_center Palestër
golf_course Objektet sportive
local_florist kopsht
rounded_corner Terrace
weekend sallë pritjeje përbashkët
child_friendly Zona e jashtme për fëmijët
child_care Zona e brendshme e fëmijëve

Direct booking - Best price guaranteed

Check-in
Check-in
check-out
check-out
Të rritur
Fëmijë

Shto: 
Fut kodin e ftesës

Akomodimet

Book more accommodations Book only one accommodation
How to book more accommodations
- Insert check-in and check-out dates
- Select how many accommodations you want to book, for each type
- For each accommodation, select how many guests will be accommodated
- When you have finished, click the button to continue

Ne po ngarkojmë dhoma nga serveri

Nëse prisni më shumë se disa sekonda, provoni përsëri pas pak minuta
Më Shumë Informacion
Ju lutemi zgjidhni datat dhe mysafirët për të marrë një kuotë dhe rezervoni këtë dhomë
Rezervë Accommodations to book: 

Available offers

Strehim Të rritur Fëmijë Mosha e fëmijëve Çmimi

Shënime dhe udhëzimet