Ciaomanager logo Ciaomanager Tevini Dolomites Charming Hotel

Tevini Dolomites Charming Hotel

Prezantime

At the Tevini Dolomites Charming Hotel, an elegant Wellness Spa 4 star Hotel in Trentino located in Daolasa, you can breathe the strong traditions that distinguish this land. You will experience the tranquility that characterizes uncontaminated nature, and appreciate the colors that only natural elements and materials can offer. All this will give you a pleasant feeling of well-being, and moments of relaxation and care that you will not forget. The first five reasons to choose us: -Goccia d'Oro Wellness & Relax, spacious wellness center, 1000 square meters dedicated to your relaxation -Spa Suite Botton d'Oro, private pool to share with your partner unforgettable moments of well-being -Excellent gourmet restaurant Housed in the elegant restaurant room with romantic lounge and trentino-larch stairs -Elegant suites and newly renovated junior suites with views of the surrounding mountains -"Rino" our private guide for your mountain excursions, between the Dolomites and the Nature Reserves We invite you to the Heart of Trentino, at the foot of the Brenta Dolomites, to discover the meaning we give to quality. The Tevini family

Shërbimet dhe objektet

local_parking Parkimi në dispozicionParkim falas
wifi Wi-Fi është në dispozicionPa pagesë Wi-Fi
local_cafe Mëngjesi në dispozicion
restaurant Restorant.
directions_bike  biçikletë miqësore
child_friendly Për familjet
smoking_rooms Dhoma e duhanit
smoke_free Dhoma pa duhan
pets Pets pranuar
room_service Pritja 24/7
pool Pishine
spa Në llixha
beach_access Plazh i rezervuar
hot_tub saunë
fitness_center Palestër
golf_course Objektet sportive
local_florist kopsht
rounded_corner Terrace
weekend sallë pritjeje përbashkët
child_friendly Zona e jashtme për fëmijët
child_care Zona e brendshme e fëmijëve

Direct booking - Best price guaranteed

Check-in
Check-in
check-out
check-out
Të rritur
Fëmijë

Shto: 
Fut kodin e ftesës

Akomodimet

Book more accommodations Book only one accommodation
How to book more accommodations
- Insert check-in and check-out dates
- Select how many accommodations you want to book, for each type
- For each accommodation, select how many guests will be accommodated
- When you have finished, click the button to continue

Ne po ngarkojmë dhoma nga serveri

Nëse prisni më shumë se disa sekonda, provoni përsëri pas pak minuta
Më Shumë Informacion
Ju lutemi zgjidhni datat dhe mysafirët për të marrë një kuotë dhe rezervoni këtë dhomë
Rezervë Accommodations to book: 

Available offers

Strehim Të rritur Fëmijë Mosha e fëmijëve Çmimi

Shënime dhe udhëzimet