Il Roseto

Prezantime

Country House Roseto is located at the foot of the city of Assisi, in a flat position surrounded by greenery, with unique panoramic views of the city and of the surrounding mountains. It has 8 rooms and suites, a large flower garden with pool and Jacuzzi, a gourmet restaurant where, in the warm season, one can dine outdoors, surrounded by lovely panoramic views. The restaurant offers typical Umbrian menus, menus with Italian and local specialties revisited with a touch of originality and delicious recipes, celiac and vegetarian menus. A free parking lot with video surveillance completes the property. Guests can enjoy the tranquillity of the place and, at the same time, the convenience of the location. The country house is located halfway between Assisi and Santa Maria degli Angeli, conveniently reachable by car or by bus (the stop is right across the country house). Assisi Train Station is less than 1 km away. The country house is particularly suitable for all types of couples, perfect for leisure, relax or work. Excellent service, friendly family-like welcome and great cuisine are our flagships.

Shërbimet dhe objektet

local_parking Parkimi në dispozicionParkim falas
wifi Wi-Fi është në dispozicionPa pagesë Wi-Fi
local_cafe Mëngjesi në dispozicion
restaurant Restorant.
directions_bike  biçikletë miqësore
child_friendly Për familjet
smoking_rooms Dhoma e duhanit
smoke_free Dhoma pa duhan
pets Pets pranuar
room_service Pritja 24/7
pool Pishine
spa Në llixha
beach_access Plazh i rezervuar
hot_tub saunë
fitness_center Palestër
golf_course Objektet sportive
local_florist kopsht
rounded_corner Terrace
weekend sallë pritjeje përbashkët
child_friendly Zona e jashtme për fëmijët
child_care Zona e brendshme e fëmijëve

Direct booking - Best price guaranteed

Check-in
Check-in
check-out
check-out
Të rritur
Fëmijë

Shto: 
Fut kodin e ftesës

Akomodimet

Book more accommodations Book only one accommodation
How to book more accommodations
- Insert check-in and check-out dates
- Select how many accommodations you want to book, for each type
- For each accommodation, select how many guests will be accommodated
- When you have finished, click the button to continue

Ne po ngarkojmë dhoma nga serveri

Nëse prisni më shumë se disa sekonda, provoni përsëri pas pak minuta
Më Shumë Informacion
Ju lutemi zgjidhni datat dhe mysafirët për të marrë një kuotë dhe rezervoni këtë dhomë
Rezervë Accommodations to book: 

Available offers

Strehim Të rritur Fëmijë Mosha e fëmijëve Çmimi

Shënime dhe udhëzimet


Rreth nesh