Ciaomanager logo Ciaomanager Aria di Mare

Aria di Mare

Prezantime

The "B & B Aria di Mare" will host you in a brand new and luxurious structure, equipped with all the comforts of a 4 star hotel. It is just 250 meters from the sandy beach of "Lido San Giovanni" and 2.5 km from the historic center of Gallipoli, near the beach of Baia Verde and its promenade. Modern and bright rooms offer free Wi-Fi, TV 32 "LCD, safe, minibar, private bathroom with hairdryer and courtesy set, and a private furnished balcony. You can park your car in the garage of the property and enjoy your holiday with free bicycles. In the morning, you can enjoy a sweet and savory breakfast buffet on the terrace. The on-site owner will be happy to give you precious tips to enjoy your vacations. You will feel welcome like at your friends' home.

Shërbimet dhe objektet

local_parking Parkimi në dispozicionParkim falas
wifi Wi-Fi është në dispozicionPa pagesë Wi-Fi
local_cafe Mëngjesi në dispozicion
restaurant Restorant.
directions_bike  biçikletë miqësore
child_friendly Për familjet
smoking_rooms Dhoma e duhanit
smoke_free Dhoma pa duhan
pets Pets pranuar
room_service Pritja 24/7
pool Pishine
spa Në llixha
beach_access Plazh i rezervuar
hot_tub saunë
fitness_center Palestër
golf_course Objektet sportive
local_florist kopsht
rounded_corner Terrace
weekend sallë pritjeje përbashkët
child_friendly Zona e jashtme për fëmijët
child_care Zona e brendshme e fëmijëve

Direct booking - Best price guaranteed

Check-in
Check-in
check-out
check-out
Të rritur
Fëmijë

Shto: 
Fut kodin e ftesës

Akomodimet

Book more accommodations Book only one accommodation
How to book more accommodations
- Insert check-in and check-out dates
- Select how many accommodations you want to book, for each type
- For each accommodation, select how many guests will be accommodated
- When you have finished, click the button to continue

Ne po ngarkojmë dhoma nga serveri

Nëse prisni më shumë se disa sekonda, provoni përsëri pas pak minuta
Më Shumë Informacion
Ju lutemi zgjidhni datat dhe mysafirët për të marrë një kuotë dhe rezervoni këtë dhomë
Rezervë Accommodations to book: 

Available offers

Strehim Të rritur Fëmijë Mosha e fëmijëve Çmimi

Shënime dhe udhëzimet