Ciaomanager logo Ciaomanager Villa Marinella Ischia

Villa Marinella Ischia

Prezantime

Villa Marinella is an elegant Mediterranean-style residence to enjoy the beauty of the green island. Open all year round, the villa is in a privileged position, exactly halfway between the main ports of the island: Ischia Porto and Casamicciola Terme and is close to renowned thermal parks, the birthplace of the island's thermal culture. The villa has exclusive rooms dedicated to the sights and beauties of the island of Ischia, which are decorated with paintings by the local artist Marco Cecchi. You will find a new, comfortable and special accommodation, but also a family environment and people ready to advise you. Villa Marinella's long-standing tourism experience is a guarantee of quality. A seaside or spa choice is included in the rate, every day and for every person, to enjoy swimming, sea and wellness. Among the activities to choose are the Day Spa at Terme Manzi in Casamicciola.

Shërbimet dhe objektet

local_parking Parkimi në dispozicionParkim falas
wifi Wi-Fi është në dispozicionPa pagesë Wi-Fi
local_cafe Mëngjesi në dispozicion
restaurant Restorant.
directions_bike  biçikletë miqësore
child_friendly Për familjet
smoking_rooms Dhoma e duhanit
smoke_free Dhoma pa duhan
pets Pets pranuar
room_service Pritja 24/7
pool Pishine
spa Në llixha
beach_access Plazh i rezervuar
hot_tub saunë
fitness_center Palestër
golf_course Objektet sportive
local_florist kopsht
rounded_corner Terrace
weekend sallë pritjeje përbashkët
child_friendly Zona e jashtme për fëmijët
child_care Zona e brendshme e fëmijëve

Direct booking - Best price guaranteed

Check-in
Check-in
check-out
check-out
Të rritur
Fëmijë

Shto: 
Fut kodin e ftesës

Akomodimet

Book more accommodations Book only one accommodation
How to book more accommodations
- Insert check-in and check-out dates
- Select how many accommodations you want to book, for each type
- For each accommodation, select how many guests will be accommodated
- When you have finished, click the button to continue

Ne po ngarkojmë dhoma nga serveri

Nëse prisni më shumë se disa sekonda, provoni përsëri pas pak minuta
Më Shumë Informacion
Ju lutemi zgjidhni datat dhe mysafirët për të marrë një kuotë dhe rezervoni këtë dhomë
Rezervë Accommodations to book: 

Available offers

Strehim Të rritur Fëmijë Mosha e fëmijëve Çmimi

Shënime dhe udhëzimet