Ciaomanager logo Ciaomanager B&B ByNos

B&B ByNos

Prezantime

We are in Baunei, a small city in Ogliastra with the most fascinating and unspoiled trekking paths across the eastern coast of Sardinia. Simple and basic, the B&B is the ideal base for your holidays in Ogliastra. Our strengths are the breakfasts: we serve them in the large panoramic veranda that at one glance embraces the mountains of Baunei and those of the other side of Villagrande, the sea of ​​Arbatax and the countryside below. The experience you will experience will touch all your senses.

Direct booking - Best price guaranteed

Check-in
Check-in
check-out
check-out
Të rritur
Fëmijë

Shto: 
Fut kodin e ftesës

Akomodimet

Book more accommodations Book only one accommodation
How to book more accommodations
- Insert check-in and check-out dates
- Select how many accommodations you want to book, for each type
- For each accommodation, select how many guests will be accommodated
- When you have finished, click the button Rezervë at the bottom

Ne po ngarkojmë dhoma nga serveri

Nëse prisni më shumë se disa sekonda, provoni përsëri pas pak minuta
Më Shumë Informacion
Ju lutemi zgjidhni datat dhe mysafirët për të marrë një kuotë dhe rezervoni këtë dhomë
Rezervë Accommodations to book: 

Available offers

StrehimTë rriturFëmijëMosha e fëmijëveÇmimi